Jag har en dröm.

Som ni vet är jag yogalärare och brinner för yoga. Jag älskar att få förmedla yoga till andra människor och få andra att upptäcka hur skönt och välgörande det är med en stunds fullständig närvaro som yogan ger.

Sista dagarna har jag fullständigt gått upp i en tanke som jag inte kan släppa, och det är att göra iordning en liten stuga som ägs av mina svärföräldrar och som ligger på gården där jag och min familj bor.
Tanken är att jag med hjälp av maken och min svärfar ska fixa till hela övervåningen på 60 kvm för att kunna ha yoga där, vilken dröm.
Så här sött och charmigt är huset på tre rum och kök med vedspis och en oinredd vind, perfekt för yoga.

Det är nu vi kommer till övervåningen på stugan där jag drömmer om att ha mina yogaklasser.
En liten yogastudio på landet, alltså detta vill jag verkligen göra.
Tänk vitmålad råspont på väggarna och i taken och på golven blir det vitaliserad furu. 
Och jag är av naturen rätt envis, så detta ska nog inte vara några problem. 


YOGA FÖR ALLA I GRINDSTUGAN!

Långledig.

Nu är jag långledig och har semester från allt, enda fram till slutet av augusti, det kallar jag långledigt...Nu ska jag yoga varje morgon och njuta ordentligt av tiden på yogamattan. Det ska få ta tid och jag tänker yoga ute i trädgården då vädret tillåter det. 

Vi kommer att vara hemmavid hela juli månad, hemma innefattar även mina svärföräldrars underbara ställe som ligger på en ö utanför Hallstavik (Norrgårdsskär). Där lever vi enkelt, så enkelt som man bara kan. Där bara är man, läser, lyssnar på sommarpratarna och dricker kaffe. 

Segla kommer vi också att göra, fast jag är inte så förtjust i det. Jag känner mig inte helt bekväm på en segelbåt så det blir bara dagsseglingar utan övernattningar när jag är med. 
Det är så jäkla mycket som ska göras på en segelbåt, tampar och linor som ska plockas fram och fendrar och annat som ska sättas på plats. 
Matz förstår inte riktigt den stress och oro jag känner när vi ska lägga till i nån gästhamn där alla gubbar står på bryggan med händerna i fickorna och kollar varje båt som kommer in, men visst dom är så vänliga och  hjälpsamma...tack för det. Men det är jättemysigt när det  är varmt och soligt och perfekt vind, då njuter även jag, verkligen. Här är hon, Matz älskade Geisa.

En annan sak jag älskar att göra på sommaren är att plocka blåbär, jag har alltid genom hela barndomen fram till nu plockat blåbär. Jag tror att jag förra året plockade ca 15 liter och frös in. Underbart att ta fram och blanda i en smoothie eller baka en blåbärspaj under hösten och vintern. 

Dom här är från förra året, stora och goda. 

Att bara vara en regnig söndag.

Midsommarhelgen är över och idag söndag duggar regnskurarna tätt. Årets midsommarafton tillbringade jag och maken på tu man hand, vilket var riktigt skönt och mysigt på alla sätt. Vi bokade bord på Grand hotells afternoon Tea. 
Det bjöds på alltifrån snittar till små läckra bakverk och till det ett gott Te serverat ur en fin och en något antik tekanna...riktigt tjusigt. Och självklart ett varsit glas champagne och jordgubbar, och inte vilka jordgubbar som helst, utan ett par riktigt uppklädda gubbar.

Idag är en vanlig söndag, en riktig söndag och en regnig söndag. Vad gör man en regnig söndag? Man kan faktiskt göra ingenting.
Vi har ingenting att göra idag, ingenting inplanerat, inga måsten, ingenting som måste hinnas med...alltså en helt lugn och ledig SÖNDAG! 

Så såna här regniga och stillsamma söndagar tar jag tacksamt emot.