Jordgubbstider och studenttider.


Hörde nu på nyhetsmorgon att den varma våren har gjort det gynnsamt för våra svenska jordgubbar och att det kommer bli rekordmycket fina gubbar till midsommar och med det ett lägre pris.


Underbart! Jag tycker vår lilla svenska gubbe är så god och den  går att använda till så mycket. Vid närmare eftertanke så tycker jag nog allra bäst om en riktigt god hembakad jordgubbstårta med mycket vispgrädde.

Nästa vecka på måndag tar vår yngsta dotter Elin studenten, så nu i dagarna är det mycket som ska fixas och planeras inför den dagen, vilken mat vi ska bjuda på, vad som ska bakas till kaffet och hur och i vilka färger vi ska duka, ja som ni förstår är det en hel del att göra, men kul är det och roligt skall det bli.

Elin är familjens mest envisa, men oerhört ödmjuk. När Elin väl bestämt sig för något så går det inte att rubba henne, hon vet precis hur hon själv vill ha det. Elin är också alltid positiv till allt och till livet. Hon är stark och väldigt trygg i sig själv och vågar gå sin egen väg. 
Glädjespridare det är Elin det...


Ja då fick ni veta lite om vårt yngsta barn. 


Kommentera här: