Förbannade förkylning eller älskade förkylning.

Ja inte vet jag om jag ska svära ve och fasa över denna envisa förkylning eller vända på det och vara lite älskvärd över att dras med denna jobbiga förkylning, den kanske har nåt gott med sig, eller inte....och varför har jag fått den? och av vem? för jag måste ju skylla på någon, men jobbigt är det i varje fall.  Och inte kan jag yoga som jag vill heller. Nej nu har jag gnällt så det räcker. 



Igår kväll när jag hade kurs för alla mina elever så fick jag världens hostattack, ni vet så där riktigt jäklig så man nästan inte får luft och det känns som man ska kräkas...inte kul just i det läget med tolv kvinnor som förväntar sig ett lugnt stillsamt yogapass och inte en lärare som måste resa sig och gå därifrån i fem minuter. Men vad gör man, jo dricker vatten och försöker andas djupt och lugnt och går sedan tillbaka och fortsätter. 

Idag tisdag har metrologerna lovat SOL och relativt varmt för årstiden. Så idag ska jag försöka vara ute så mycket som möjligt och verkligen fylla på med vitaminer från en förhoppningsvis strålande sol och varma vindar.