Härlig helg i Borås.

Under helgen har vi varit hos vår äldsta dotter Sofie och hälsat på. Elin som är yngst i syskonskaran hade en bokad tid för uppkörning i fredags i Borås. Och varför kör man upp i Borås? Jo av den enkla anledningen att i Stockholmstrakten fanns det inte en enda tid på hela hösten för att få köra upp, men i den lilla staden Borås fanns många tider och varför inte då i Borås där storasyster bor och pluggar. Och vet ni...hon klarade det!! Gissa om hon var lycklig.
På fredagkvällen firade vi med middag på en jättemysig och trevlig restaurang där vi åt tapas. 

På lördagen åkte vi till Göteborg och njöt av en härlig dag med promenader, fika och lunch och lite shopping.
Under söndagen åkte vi på en loppisrunda. Förändring!

Stora förändringar sker lättast med små steg...
Jag älskar verkligen att vara yogalärare och att få förmedla och undervisa denna härliga yogaform, men även att få dela med mig av mina egna erfarenheter. 
Jag brinner även för hälsa, kost och motion.
Drömmen är att få hjälpa andra människor till positiva livsstilsförändringar eller människor som bara längtar efter en förändring på något sätt.
De senaste åren har jag gjort en hel del förändringar i mitt liv, förändringar som jag från början inte själv såg, eller inte ens förstod att det var en förändring. Men med små små steg i vardagen och med hjälp av yogan...denna magiska yogaform, så kom jag mer i kontakt med mig själv och mina egna behov och vad jag personligen behövde förändra hos mig själv för att må bra. 


En förändring tar tid, det är ingenting man gör i en handvändning

Tro på dig själv och gör det du brinner för, våga chansa.

Ha tillit

Kom ihåg! Ingenting är för evigt, allt är föränderligt. ( fick jag med mig av min yogalärare under utbildningen)  det bär jag alltid med mig...

Våga möta och utsätta dig för det som skrämmer dig.

Omge dig med människor som är positiva och ger energi och som tycker att du är OK som du är.

Låt inte din rädsla stå ivägen för dig och dina drömmar.

Öva dig på att lyssna och lita på din magkänsla.

Idag är jag så jäkla glad, nöjd och tacksam över de förändringar jag gjort. 

Kallt och lite ruggigt.

Idag är det kallt ute. När jag steg upp vid 5.30 så var det minus två grader och jag hörde hur min kära man fick skrapa rutorna på bilen. 
Så fort det kan vända, från varma soliga septemberdagar till mer kalla, regniga och ruggiga dagar, men jag tycker att det är lite för tidigt med frost. 

Men dom här ruggiga dagarna är inte alls så dumma. I måndagsmorse när jag kom till jobbet så hörde jag ett tjut och någon som gjorde höga ljud ifrån sig men jag såg inte vart det kom ifrån, och jag undrade vem är det som låter och varför. Men när jag kom till framsidan av huset så sitter en förståndshandikappad 20- årig pojke på en av gungorna och gungar, och han gungar högt, högt och är alldeles lycklig där i blåsten och regnet. Jag står och tittar en stund och kan verkligen känna hans lycka och glädje och det spelade ingen roll för honom att det regnade och blåste kraftigt. Han var här och nu...och lycklig!

Jag kan lova er att den pojken och hans glädje gjorde min dag. Tänk om vi alla lite då och då kunde hoppa upp på närmsta gunga och gunga i regnet eller i höstblåsten eller för all del, vilken dag som helst. Eller sätta på oss våra gummistövlar och gå ut i regnet och hoppa i vattenpussarna och bli lite mer glada och lyckliga.