Skön magkänsla.

Vissa saker bara kommer till mig! Förnöjsamhet, en skön magkänsla. Inte bara det att magen är perfekt och i bra balans, utan just nu är allt i mitt liv perfekt och i balans. Hela jag är i balans. Det gör inget att det är sämre väder, det gör inget om jag inte hunnit städa och ta hand om tvätten, för jag mår bra och det är en sån jäkla skön känsla.

Jag har en underbar familj, en stöttande och uppmuntrande make och tre fantastiskt kreativa och härliga ungar. Och så har jag så fina vänner att det inte är klokt. Så jag har all anledninga att känna mig förnöjsam och lycklig. 

Idag ska jag åka in till stan, jag älskar vår storstad. Tänk att bara ha tid för sig själv, att strosa runt och glo lite i några favoritbutiker, käka en god lunch eller ta en fika på något mysigt café. Jag går mer än gärna för mig själv, fast jag gillar verkligen att ha sällskap. Men idag tycker jag om att vara själv, vilket jag inte alltid har gjort. Det fanns en tid i mitt liv då jag aldrig ville vara ensam eller själv och det kan nog ha att göra med min barndom, återkommer om det.
Men idag trivs jag med mitt eget sällskap, jag har inga som helst problem att umgås med mig själv. Tvärtom! Jag gillar mitt sällskap och tar gärna en fika i min ensamhet, fast idag får jag sällskap av Jenny, yoga Jenny. En super duper tjej som är lika ung som jag. Jenny och jag gick yogalärarutbildningen tillsammans, så gissa om vi pratar yoga med varandra. 

Oj jag höll på att glömma att det är Valborg idag. Känner ni någon som heter Valborg? Det gör inte jag. Till kvällen ska vi ha några goda vänner på middag så jag får nog sätta lite fart med städning och lite andra förberedelser. Önskar er en trevlig valborgsmässoafton och första maj. 

Här en bild på våra härliga barn.


Måste bara säga att denna choklad som jag köpte igår när jag var i stan, den  var fantastiskt god. Jag använde den till vår efterätt som jag gjorde...chokladmousse.